Valitse sivu

Sosiaalinen media ei ole helppoa!

Meikä voi auttaa sua ja sun yritystä.

Maailma on täynnä konsultteja, jotka eivät koskaan ole itse menestyneet somessa. Mulla on kokemusta siitä, miten menestyvä henkilöbrändi luodaan ja miten yritys voi hyödyntää sosiaalista mediaa katu-uskottavalla tavalla. Tuotan sisältöä omalle Youtube-kanavalleni. Tämä sisältö tavoittaa kuukaudessa 500 000 – 1000 000 tieteestä kiinnostunutta katsojaa.

Autan mielelläni just sua tai sun yritystä menestymään internetin ihmeellisessä maailmassa. Uskon kustannustehokkaaseen ja nopeaan toimintaan, joten kaikki palveluni tapahtuvat etäyhteyksien välityksellä. Alta löydät mun mediakortin ja yhteystiedot!

MediakorttiOta yhteyttä

petteri

Mikä mies?

Olen koulutukseltani filosofian maisteri. Pääaineena yliopistossa opiskelin kemiaa ja laajana sivuaineena fysiikka. Tämän lisäksi olen suorittanut opettajan pedagogiset opinnot! Leipätyönäni tuotan Youtubeen laadukasta suomenkielistä tiedesisältöä. Ope on kuitenkin aina ope, joten myös kouluttaminen kiinnostaa!

Miksi haluat just mut auttaan sua menestymään somessa?

Tiedän oikeasti miten homma toimii!

Kustanuustehokas ja nopea setti. Ei turhia jaaritteluja.

Jos homma ei maistu, niin rahat takas!

Miten homma toimii?

Laita mulle mailia, missä mennään tällä hetkellä!

Alkukartoistus

Kättä päälle!

Koulutus tai konsultaatio

Lopputulos ja jälkihoito

Mitä se maksaa?

Hyvä ei koskaan ole ilmaista!

Mitä olisit valmis maksamaan siitä, että sää tai sun yrityis menestyis somessa paremmin? Maailma on täynnä puoskareita ja muita taivaanrannan maalareita, jotka eivät itse koskaan ole saaneet mitään aikaan! Tarkka hinta määräytyy sopimusvaiheessa, mutta jotain osviittaa saat näistä!  

Sähköpostikonsultaatio 1500 €. 3h koulutus 2500 €. Koko päivän setti 3500 €. (Hintoihin lisätään arvolisävero) 

 

Kiinnostuitko?

Pistä mulle mailia, niin katotaan saadaanko hommat natsaan!

Pin It on Pinterest

Share This