Kryptonurkka

Kryptovaluutat, lohkoketjuteknologia ja Web 3.0 on tulevaisuus!

Suosittelemani kryptovaluuttapörssit ja -palvelut

*Seuraavat palvelut sisältävät Affliate-linkkejä, joten saan komission jos liityt niiden kautta!

Northcrypto

Northcrypto on mun valinta suomalaisista kryptovaluuttapörsseistä. Kyseessä on luotettava ja täysin turvallinen palvelu, jonka kautta voit ostaa suosituimpia kryptovaluuttoja. Northcrypton valikoimiin kuuluvat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, AAVE, Polygon (MATIC), Chainlink ja USDC.

Northcrypton kaupankäyntikulut ovat Suomen edullisimmat. Pörssi toimii Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa ja asiakaspalvelu hoituu nopeasti suomeksi. Sijoittaminen vaatii 18-vuoden ikää.

Northcrypto on paras valinta, jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin mahdollisimman yksinkertaisesti ja helposti!

Voit luoda Northcryptoon tilin tästä.

Crypto.com

Crypto.com on täysiverinen kansainvälinen kryptovaluuttapörssi, jonka valikoimiin kuuluvat kaikki tunnetut kryptovaluutat. Paras ominaisuus Crypto.comissa on Visa-debit -kortti, jota käyttämällä ansaitset cachbackia kaikista ostoksistasi!

Itse olen käyttänyt jo pitkään kyseistä korttia ja voin ehdottomasti suositella. Kortti toimii kaikkialla maailmassa, eikä se maksa mitään! Kortissa on erilaisia tasoja, jonka perusteella cashbackia maksetaan!

Esimerkiksi jos lukitset 350 euron edestä Crypto.comin CRO-kolikkoa puoleksi vuodeksi saat 2 % cashbackin ja ilmaisen Spotifyn. Itse olen lukinnut 3500 euroa, jonka myötä saan 3 % cashbackin, ilmaisen Spotifyn ja Netflixin sekä pääsyn lentokenttien Loungeihin.

Valitsemalla vähintään 2 % -kortin saat 25 dollarin edestä CRO -kolikkoa ilmaiseksi.

Crypto.comilla on tarjolla myös 1 % cashback -kortti, joka ei vaadi rahan lukitsemista.

Aloita Crypto.comin käyttäminen tästä.

Haluatko oppia lisää? Tsekkaa mun kryptovaluuttoja käsittelevät videot!

Mikä on Bitcoin?

Bitcoinin luoja Satoshi Nakamoto

Mikä on Metaversumi?